Handelssbetingelser

Priser
Priser er angivet i danske kroner (DKK) og er opgivet inkl. moms. YT Dele forbeholder sig ret til at annullere en handel, hvis der er opgivet forkerte priser på hjemmesiden. Den ordrebekræftelse, der udsendes, er således en kopi af indkøbskurven og ikke en accept på, at handlen gennemføres. Ved prisfejl vil YT Dele kontakte dig, og du vil til enhver tid kunne ophæve købet.

Betaling
Der kan betales med faktura. Beløbet opkræves i DKK og vil først blive fratrukket din konto i det øjeblik varen er sendt fra YT Dele.

Ejerforhold
YT Dele forbeholder sig ejendomsretten til de leverede varer, indtil hele købesummen inkl. leveringsomkostning(fragt) er betalt. Køber forpligter sig til at holde de leverede produkter skadesfri og forsikret, indtil hele købesummen er betalt.

Levering
Levering vil normalt ske 2-3 dage efter vi har modtaget din bestilling ( ved bestilling inden kl. 13.) I travle perioder kan dette ikke altid overholdes, og hvor der kan gå 4-5 arbejdsdage. Hvis der vil gå længere tid, gives besked herom. Det er muligt at afhente en vare på vores fysiske adresse på Strudvadvej 3, 6851 Janderup Vestjylland. Det er ikke muligt at returnere en vare på vores fysiske adresse. Ved modtagelse af varen skal du kontrollere denne for fejl / mangler. Skulle din vare ved modtagelse være beskadiget, skal du påpege dette overfor transportøren, herefter skal du kontakte YT Dele. Husk altid at opgive ordrenummer ved henvendelse til os.

Fortrydelsesret
Som forbruger har du ifølge dansk lovgivning 14 dages fortrydelsesret. En forudsætning for, at vi kan kreditere varen til fuld pris, skal den leveres tilbage i samme stand som ved købet. Har du påfyldt væske fx i form af olie eller benzin, kan den ikke returneres. Bærer din vare præg af at have været brugt, tages den ikke retur. På business til business markedet er der ingen fortrydelsesret.

Reklamation
Som forbruger har du 24 mdr. reklamationsret. På business til business er reklamationsretten 12 mdr.

Ved reklamation / mangler bedes du sende en mail til xx@yt-dele.dk. Du kan også kontakte vores service-afdeling på telefon 29617255.

Køber
YT Dele kan kun indgå aftaler med personer over 18 år eller af en person over 18 år, som handler på den unges vegne. Aftalen indgås på dansk. Det er kundens ansvar at opbevare kopi af faktura. Skulle den blive mistet vil YT Dele forsøge at hjælpe med en ny. Det er dog altid kundens ansvar at opbevare fakturaen. Et køb foretages ved at de ønskede produkter lægges i kurven. Herefter indtastes leveringsinformationer og derefter vælges betalingsmulighederne.

Sælger

YT Dele
Strudvadvej 3
6851 Janderup Vestjylland
Tlf: 29617255
E-mail ytdele@yahoo.dk
CVR: 31127750